Onze promo pagina !!!!
CCB Atse lijn-einde productie

Op regelmatige tijdstippen doet canis-Cosmetics een promo. Meestal is dit om bepaalde artikelen even in de kijker te zetten, voor andere producten is het de bedoeling om trimmers en kans te geven bepaalde producten uit te testen aan een goedkopere prijs.
Iedere promo heeft een eind datum, deze producten verdwijnen dan ook automatisch van deze pagina. Indien er bij bepaalde producten staat ' Zolang de voorraad strekt', betekend dat dit product niet meer in ons gamma zal voorkomen en blijft online tot einde voorraad.Op onze webstite staan geen prijzen vermeld. Canis-Cosmetics verkoopt uitsluitend aan professionelen. De meeste distributeurs en groothandels doen dit wel. Om onze klanten te beschermen, hebben we dit op een andere manier aangepakt. Om onze prijzen te bekijken, moet u zich registreren. Om zeker te zijn dat uitsluitend professionele bedrijven onze prijzen kunnen raadplegen, kijken we de gegevens na bij registratie. U moet dan eventjes wachten op een goedkeuring door ons.
Eens geregistreerd kunt via onze bestelsite alle professionele prijzen zien. (eerst inloggen).

Wie kan zich registreren?

✅️ Professionele trimsalon en zelfstandige trimmers.
✅️ Professionele fokkers.
✅️ Studenten in opleiding (trimmers, dierenartsen en dierenartsen assisten).
✅️ Dierenwinkels.
✅️ Dierenartsen.
✅️ Professionele instanties verbonden aan dierenwelzijn.

U bent nog niet geregistreerd? Dan kan u dit doen via onze bestelsite of via rechtstreeks via onderstaande link. ✅️ Hier registreren!