Pagina:Burbur Home
Info pagina
Producten gamma, 2023

Burbur Home Cosmetische producten Informatie pagina

Burbur-Cosmetics- Home/ visie.Burbur, producent van professionele cosmetische producten voor honden en katten, brengt de professionele producten naar de mensen. Voor het eerst is er een professionele lijn die de kans geeft aan de consument om op een veilige manier top producten aan te kunnen kopen. Zoals de shampoos bij de Pro-familie, zijn onze producten onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles en er veel tijd.

In tegenstelling met de professionele producten die je moet verdunnen met water en voorzichtig zijn met de hoeveelheid shampoo, kunnen we deze shampoos rechtstreeks op de honden en katten aanbrengen. Hoewel voor het wassen van katten u eerder zal begeven naar een trimsalon. Al onze producten zijn vegan dermatologisch, parabenen vrij, gemaakt met gezuiverd water op basis van een neutrale PH. Natuurlijk, zoals onze professionele producten zijn deze niet getest op dieren.

We bieden hier cosmetische producten, die dezelfde kwaliteiten hebben van de professionele shampoos, dus ook aan de strengste normen onderworpen zijn, zoals hun pro-familie.

Post

Overzicht shampoosShampoo alle vachten

Shampoo alle vachten ALOE VERA 400ml
Vegan Shampoo voor alle rassen, voornamelijke kortharige rassen tot half lang haar, met uitzondering van langharige rassen. Zonder parabenen en silicone, op basis van oliën uit Aloë Vera en andere natuurlijke producten. De producten zijn gemaakt van gezuiverd water. Met ecologisch aloë vera-extract, biotine en provitamine B5 verzorgt en beschermt de huid en vacht, geeft het kracht en glans. Ze zijn beschermende voor de huid van ons dier als voor de handen van de mensen en vallen onder dermatologische producten.
✅️ Verkrijgbaar in 400ml
✅️ Product info/bestellen

Shampoo alle vachten

Hydraterende shampoo

Hydraterende shampoo, lange vachten 400ml
Vegan Shampoo voor alle half lang haar en langharige rassen. Buiten het proper maken van de vacht, hebben ze de functie dat ze het haar van je hond voeden, op basis van natuurlijke oliën. Zonder Parabenen en silicone. De producten zijn gemaakt van gezuiverd water. Met ecologische olijfolie en provitamine B5 verzorgt en beschermt de huid en vacht, geeft het kracht en glans. Ze zijn beschermende voor de huid van ons dier als ook voor de handen van de mensen en vallen onder dermatologische producten.
✅️ Verkrijgbaar in 400ml
✅️ Product info/bestellen

Hydraterende shampoo, lange vachten

Puppie Shampoo

Shampoo voor Puppies alle rassen 400ml
Vegan Shampoo voor alle puppy rassen. Te gebruiken tot 6 maanden, afhankelijk van het ras kan dat tot 8-9 maanden zijn. Hoe groter het ras, des te langer de puppy vacht blijft. De shampoo is ontwikkeld met een extra lage PH-waarde, voor zachte puppy vachten. Zonder parabenen en silicone, op basis van natuurlijke producten. De producten zijn gemaakt van gezuiverd water.Met ecologische Aloë Vera, haverextract en provitamine B5, verzorgt en beschermt de huid en vacht en geeft het kracht en glans. Ze zijn beschermende voor de huid van ons dier als ook voor de handen van de mensen en vallen onder dermatologische producten.
✅️ Verkrijgbaar in 400ml
✅️ Product info/bestellen

Shampoos puppys alle rassen

Gevoelige vachten Shampoo

Shampoo Gevoelige vachten 400ml
Vegan Shampoo voor alle rassen, voornamelijke kortharige rassen tot half lang haar, met uitzondering van langharige rassen. Deze shampoo is ontwikkeld voor honden en katten die gevoelig zijn aan gewone shampoo. Ook ideaal voor plooi-vachten. Omdat er steeds wat residu achter blijft, kan het minder schadelijk zijn met deze shampoo dan met een andere shampoos. Zonder Parabenen en vrij van sulfaten en zout, met plantaardige allantoïne, verzorgt en beschermt de meest tere huid en haar, geeft ze kracht en glans. Allantoïne komt in de natuur in tarwekiemen en smeerwortel voor en is zeer geliefd in de cosmetische en farmaceutische industrie. Allantoïne zou beschadigd weefsel tot het vormen van nieuw weefsel prikkelen en de celdeling stimuleren. De producten zijn gemaakt van gezuiverd water. Ze zijn beschermende voor de huid van ons dier als ook voor de handen van de mensen en vallen onder dermatologische producten.
✅️ Verkrijgbaar in 400ml
Product info/bestellen

Shampoo Gevoelige vachten

Preventieve Shampoo

Preventieve Shampoo 400ml
Vegan Shampoo voor alle rassen. Zonder Parabenen en silicone, op basis van tea tree olie en groene thee-extract, dat insecten werende eigenschappen heeft. Verzorgt en beschermt huid en haar en geeft ze kracht en glans. Deze shampoo bevatten natuurlijke producten die teken, vlooien en andere ongedierte op afstand houden. Let op het is een preventieve shampoo. Indien de hond of kat vlooien of teken heeft, zullen deze niet verdwijnen. Daarvoor heeft u producten nodig die te verkrijgen zijn bij dierenartsen. De producten zijn gemaakt van gezuiverd water. Ze zijn beschermende voor de huid van ons dier als ook voor de handen van de mensen en vallen onder dermatologische producten.
✅️ Verkrijgbaar in 400ml
✅️ Product info/bestellen

Preventieve shampoo alle vachten

Overzicht Conditioner & Masker


2 Fase conditioner Green Caviar 250ml

2 fase condtioner 'leave in'
Twee-fasen conditioner Green Caviar Burbur Pro het is een multifunctionele conditioner, ideaal voor het onderhoud van een gezonde vacht, voorzien van veel voedingsstoffen en glans en hydratatie. Dankzij de innovatieve hydratatie met groene kaviaar (zeewier en katoen extract katoen formule, krijgen we een gehydrateerde, losse en vitaliteits vacht, zonder spoelen en zonder overschot vet. Een bondgenoot om ons beste werk af te werken en een uitzonderlijk onderhoud dat de vorming van knopen zal vermijden en de kleur van de vacht beschermen.
✅️ Verkrijgbaar in 250ml
✅️ Product info/bestellen

2 fase condtioner 'leave in'
Post

Masker/conditioner Green Caviar 250ml

Voedend Masker 250ml
Hydraterende en revitaliserende behandeling vochtmasker Vachttype: allerlei vachten, gladde vachten, dreads en krullend haar. Burburpro hydraterend masker, het is een geconcentreerd hydraterend masker voor alle ras typen met een beschadigde, droge of broze vacht. Het is een hoogwaardig geconcentreerd masker, aanbevolen voor droge, broze of beschadigde vachten, de natuurlijke ingrediënten zoals kokos en olijfolie voeden de vacht, terwijl hyaluronzuur de huid doordrukt en de vacht kracht en glans geeft, verrijkt met provitamine b5 het geeft vitaliteit en glanzing, achter een beschermde vacht vol leven achter. Voedt de vacht; hydrateert; beschermt de vacht.
Verkrijgbaar in 250ml
Product info/bestellen

Voedend Masker 250ml
Post

Overzicht SupplementsZalmolie alle vachten

Zalmolie is een supplement voor honden die u over het eten aanbrengt. De zalmolie bevat buiten de zalmolie, natuurlijke stoffen die perfect zijn voor de huid en vacht. Maar zalm olie heeft meerdere positieve aspecten. ● Cardiovasculaire gezondheid
● Cognitieve functie
● Perfect voor huid en vacht
● Gewrichtsgezondheid
● Immunologisch
Verkrijgbaar in 400ml
Product info/bestellen

Zalmolie alle vachten
Post

Natuurlijke ingrediënten, wetenschappelijk ondersteund en ontwikkeld.

Onze producten zijn ontwikkeld om te voldoen aan de meest veeleisende behoeften van de verzorging en behandeling van huisdieren. Omdat we professionele producten wilde ontwikkelen, met respect voor de ecologisch voetafdruk en tegelijk respectvol voor onze dieren en het milieu, dus begonnen we aan een lang onderzoeksproces door middel van de essentiële pijlers voorop te zetten. We gingen aan de slag met een innovatieve vegan/natuurlijke producten die perfect aangepast zijn aan de gebruikelijke behoeften van hondeneigenaars zonder het milieu en de zorg voor onze huisdieren te verwaarlozen. Dit laatste hebben tot in de kern aangepakt.

We gaan niet voor super geurende shampoos, eerder subtiele geuren, maar shampoos die resultaat boeken bij het verzorgen en waarbij het dier centraal staat. Langdurende geuren zijn niet aangenaam voor het dier, wel voor de mens, maar een vacht die juist onderhouden is, de nodige voeding krijgt, is veel belangrijker voor de gezondheid van het dier.

Overzicht DisplaysShampoo displayVoor winkels en trimmers die onze Home shampoo producten verkopen, bieden we een display aan. Inhoud van de display :
3 x Alle vachten shampoo
3 x Hydraterende shampoo
3 x Puppie shampoo
3 x Gevoelige shampoo
3 x Preventieve shampoo.


We bieden hier cosmetische producten, die dezelfde kwaliteiten hebben van de professionele shampoos, dus ook aan de strengste normen onderworpen zijn, zoals hun pro-familie.

Post


Zalmolie displayVoor winkels en trimmers die onze Home zalmolie producten verkopen, bieden we een display aan. Inhoud van de display :
9 x Zalmolie


We bieden hier cosmetische producten, die dezelfde kwaliteiten hebben van de professionele producten, dus ook aan de strengste normen onderworpen zijn, zoals hun pro-familie.

Post